Η εταιρεία K.Πουλουτίδης Α.Ε ξεκίνησε την δραστηριότητά της σαν προσωπική-οικογενειακή επιχείρηση το 1978 με προσωπικό τρία άτομα. Ήταν μια επιθυμία του Κωνσταντίνου Πουλουτίδη να δημιουργήσει από το μηδέν μια υγιή εταιρεία στον χώρο της επεξεργασίας του κρυστάλλου και των καθρεπτών που σιγά σιγά αλλά με σταθερά βήματα θα ξεχώριζε στην αγορά για την ποιότητα της δουλειάς του.

Το 1998 δημιουργείται η K.Πουλουτίδης Α.Ε. δείγμα εξέλιξης και προόδου που ήταν αποτέλεσμα της σωστής εξειδίκευσης αλλά και της ποιότητας που παρέχει η εταιρεία και αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο στην αγορά.Οι σκέψεις ήταν απλές και δεν ήταν άλλες από την εξυπηρέτηση του πελάτη που πάντα αποτελούσε προτεραιότητα για την εταιρεία.

Οι απαιτήσεις άρχισαν να ανεβαίνουν το ίδιο έπρεπε να κάνει και η εταιρεία που πολύ γρήγορα κατάφερε να εξοπλιστεί με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αλλά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που ήταν απαραίτητοι για να μπορέσει να δώσει η εταιρεία αυτό που ήθελε στους πελάτες της, ποιότητα, ταχύτητα και εγγύηση.

Σήμερα μετά από είκοσι δύο (22) χρόνια στον χώρο και με δεκαεπτά (17) έμπειρα στελέχη όχι μόνο στον χώρο του κρυστάλλου και των καθρεπτών αλλά και στον χειρισμό σχεδιαστικών προγραμμάτων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές το όραμα αποκτά άλλες διαστάσεις.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι τα πλέον ποιοτικά και ανθεκτικά. Η επεξεργασία λεπτομερής και η αισθητική άψογη.Ήμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που μπορείτε εσείς να φαντασθείτε.

 

INSDUSTRIAL AREA OF THESSALONIKI, SINDOS - GREECE, Tel: +30 2310 - 79 66 24, +30 2310 - 79 52 86, Fax: +30 2310 - 79 66 25